Föreläsningar

Jag erbjuder föreläsningar för företag, föreningar och privata grupper med olika teman –  anpassade efter era önskemål. Föreläsningarna kan handla om allt från att ”komma igång med träning” till elitträning. Alla föreläsningar kan kombineras med ett träningspass eller fyspass.

Energi för unga idrottare

Att som växande barn och tonåring få i sig för lite energi kan påverka tillväxten, försena puberteten och öka skaderisken. Växande barn och ungdomar behöver energi för att utvecklas och orka prestera. Unga idrottare behöver extra mycket energi. Men vad skall man riktigt äta och hur får man till det i vardagen? Under föreläsningen/workshopen får deltagarna konkreta förslag hur man på ett enkelt och praktiskt sätt får den näring en växande ungdom behöver.

Träna som en kvinna

Merparten av dagens rekommendationer och råd för träning baserar sig på studier på män. Ny forskning visar dock hur även kvinnor kan optimera sin träning och undvika kvinnospecifika hälsorisker och idrottsskador. Under föreläsningen  får du den senaste kunskapen hur du som kvinna optimerar din träning och får maximal effekt av din träning.

Andra föreläsningsteman